De ce eProtejat?


De ce eProtejat? Ca sa fie in siguranta acasa!


Un copil va va schimba viata din toate punctele de vedere. Acest lucru se va reflecta atat in stilul vostru de viata cat si in locuintele voastre. Pe langa pregatirile legate de decorarea si mobilarea camerei copilului, va trebui sa luati masurile necesare pentru protejarea bebelusului, astfel incat apartamentul sau casa voastra sa fie cat se poate de sigure. Curiozitatea naturala a copiilor ii impinge sa exploreze totul in jur. Pentru a le putea permite sa exploreze in siguranta, parintii ar trebui sa instaleze bariere de protejare inainte ca cel mic sa inceapa sa mearga de-a busilea.


Ca parinti, am observat ca cele mai multe locuinte nu sunt proiectate cu gandul la copii si, de aceea, prezinta multe riscuri pentru cei mici, in viata de zi cu zi. In mai toate casele copiii sunt expusi pericolelor reprezentate de: bai, dispozitive electrice sau bucatarii. Mai mult, chiar elementele distinctive ale locuintei pot fi periculoase pentru copii: seminee, trepte si balcoane, terase, spalatorii si ferestre joase.


Trebuie sa recunoastem, nu ne putem supraveghea copilul in fiecare secunda si nici nu este practic si sanatos sa ii spunem mereu “Nu! Nu e voie!”. Produsele pentru siguranta copilului creaza un mediu sigur in care copiii vostri se pot juca si pot explora in voie, oferindu-va mai multa liniste sufleteasca. Din fericire pentru parinti exista produse pentru prevenirea tuturor pericolelor ce pot aparea in casa: incuietori pentru dulapuri, protectii pentru prize, sigurante pentru toalete, protectii pentru muchii si colturi, porti de siguranta si multe altele.


Barierele de protejare din casa nu au rolul de a transforma locuinta intr-un mediu restrictiv, care impiedica copilul sa se dezvolte si sa exploreze in mod natural. Produsele pentru siguranta copilului ar trebui sa reprezinte calea de mijloc, sa imbine si standardele de siguranta, aspectul estetic si cel financiar si libertatea de miscare si dezvoltare armonioasa a copilului.

Firesc, pericolele la care este expus copilul se schimba odata cu diferitele etape de dezvoltare. Un bebelus de 3 luni este expus mult mai putin riscurilor decat un copil de 18 luni, plin de energie.


Iata o lista de posibile pericole la varste mici:

Pana la 4 luni, un bebelus ar putea:
Sa se loveasca de piesele de mobilier.
Sa sufere un accident in timpul baitei.
Sa se innece cu mancarea.
Sa se sufoce in patut.


Intre 5 si 7 luni:
Sa cada de pe trepte.
Sa se electrocuteze.
Sa se innece cu obiecte de mici dimnesiuni.
Sa aiba un accident in apa.


Intre 8 si 12 luni:
Toate cele de mai sus.
Sa se catere pe dulapuri sau etajere care se pot rasturna.
Sa se loveasca de colturile sau muchiile mobilei.
Sa se raneasca deschizand sertarele.
Sa apuce diferite obiecte din bucatarie si sa se accidenteze.


Intre 1 si 2 ani:
Toate cele de mai sus
Sa se raneasca avand acces la zone restrictionate precum: beciurile, garajele, piscinele, terasele si balcoanele si caile de acces.


In speranta ca va putem ajuta sa evitati multe din aceste pericole si a crea un mediu sigur pentru cei mici, va propunem Listele produselor esentiale pentru protejarea copilului.
Parcurgeti listele de mai jos pentru a va familiariza cu diferitele pericole casnice cu care va puteti confrunta. Daca cunoasteti locurile problema din locuinta puteti cauta si alege dintre produsele noastre pe cele de care aveti nevoie.


Pentru orice intrebari sau solutii personalizate nu ezitati sa ne contactati. Va vom indruma cu cea mai mare placere spre a face din caminul vostru o oaza de siguranta pentru cei mici.