Despre eProtejat

eProtejat este o afacere de familie care a inceput in urma dificultatilor intampinate in gasirea pe piata din Romania a produselor de siguranta necesare protejarii copilului nostru. Astfel, lovindu-ne noi insine de lipsa informatiilor in acest domeniu, precum si de lipsa unor produse variate si de buna calitate de pe piata, am initiat acest magazin online care sa acopere un segment neprioritizat de magazinele cu produse pentru copii, insa atat de important pentru parinti.

 

Scopul nostru este de a face orice locuinta un loc sigur pentru copii, unde sa se poata juca, invata si unde sa se dezvolte feriti de pericole. De asemenea, ne propunem sa oferim parintilor produse de calitate, impreuna cu informatiile necesare implementarii acestora in propriul camin.

 

In acest moment, oferim cea mai larga gama de produse specializate in siguranta copiilor ce se poate gasi in acelasi loc pe piata din Romania, de la sisteme de siguranta pentru acasa, pana la accesorii esentiale pentru calatorii.

 

Experienta proprie ne permite sa oferim sugestii si sfaturi avizate, bazate pe testarea fiecarui produs comercializat.

Intelegem perfect faptul ca multi dintre clientii nostri sunt parinti pentru prima data, preocupati de crearea unui mediu sigur de dezvoltare pentru micutii lor, feriti de posibilele pericole ce se intalnesc zilnic in fiecare casa.

 

De asemenea, intelegem ca multi dintre parinti nu au anticipat faptul ca, dupa ce copiii lor incep sa mearga si sa exploreze lumea inconjuratoare, vor fi expusi la nenumarate pericole generate de prezenta obiectelor pe care noi le consideram utile si inofensive intr-o casa.

 

Ca parinti, stim cat este de important sa poti alege produse de calitate, durabile, care ofera rezultatele asteptate. De aceea, am alocat un spatiu generos pe site-ul nostru indrumarii tinerilor parinti in ideea de a-si proteja copiii, atat in interiorul casei, cat si in afara acesteia si in calatorii. Acest spatiu va fi permanent extins pentru a cuprinde toate informatiile disponibile atat despre tehnicile de amenajare a spatiului astfel incat sa scada probabilitatea ca micutul vostru sa se raneasca, cat si despre criterii si modalitati de a alege acele produse care sunt potrivite pentru particularitatile fiecarui habitat si fiecarui copil in parte.

 

Echipa eProtejat